více článkůStrom splněných přání 2022

Vážení 

rok se s rokem sešel a Vánoce nám opět klepou na dveře. Proto chceme opět i letos ve spolupráci s Městem Brandýs nad Labem - Stará Boleslav a Brandejskou hospodou pomoci dětem z dětského domova mít krásné Vánoce. Stejně jako předchozí roky podpoříme děti z dětského domova Nymburk. Mnohá jména si pamatujeme už z minula a tak už se za přáníčky neskrývají abstraktní bytosti, ale konkrétní dětské tváře, které jsme měli možnost loni před Vánoci rozzářit. A to všechno díky Vám. Pomozte nám i v tomto roce udělat dětem krásné Vánoce 😊 A jak na to? To si přečtěte níže 😊

  

 

Vyberte si dáreček ze seznamu, kterým chcete obdarovat konkrétní dítko z dětského domova v Nymburce. Na číslo 608 423 218 pošlete Vaše jméno a příjmení a číslo dárku, který jste si vybrali. Rezervaci Vám následně potvrdíme. Kartičky s nakreslenými přáními jsou umístěné i na stromu na Brandýském náměstí – prosím ze stromečku nesundávejte.

Dárky prosím přineste nejpozději do 5.1.2023 do Brandejské hospody na adrese Masarykovo náměstí 18/9 (11:00 – 14:30) nebo do Funatic clubu na adrese Krajířské náměstí 1762. (16:00 -18:00)  Předání dárků dětem proběhne 9.1.2023 v 16hod pod stromečkem na Brandýském náměstí. Budeme moc rádi, když Ti kdo dárečky věnovali se tohoto předání zúčastní.

 

Dárek prosím přineste nezabalený, abychom měli jistotu, že skutečně předáváte danou věc. Dárky zabalíme potom my. Pokud budete chtít, přineste si vlastní balicí papír. My vám potom pošleme fotku balíčku. Když neseženete přesně co má dítko napsané – dle slov dětí: Případné obměny zcela necháváme na Ježíškovi – určitě si poradí.

 

Jako poděkování si v Brandejské hospodě vyberte něco teplého k pití zdarma s sebou.

Obsazenost dárku zjistíte  zde na webových stránkách Funatic Clubu, Brandejské hospody a nebo Města Brandýs Nad Labem - Stará Boleslav nebo na naší facebookové stránce Funatic club do alba „Strom splněných přání 2022.“ (https://www.facebook.com/funatic.cz)


Navštivte naši stránku na Facebooku!
Navštivte náš videokanál na Youtube!

Funatic