Array ( [0] => 7 [ID] => 7 [1] => 24 [ID_cla] => 24 [2] => 2008-10-13 15:37:11 [datum] => 2008-10-13 15:37:11 [3] => Vendula Boháčová [vlozil] => Vendula Boháčová [4] => Dnesni stezka pro deti se nam moc libila. Vitek prekonal sam sebe a nakonec zjistil, ze strasidla jsou bezva a s carodejnici si dokonce i zatancil:-) Diky Vendula Bohacova [text] => Dnesni stezka pro deti se nam moc libila. Vitek prekonal sam sebe a nakonec zjistil, ze strasidla jsou bezva a s carodejnici si dokonce i zatancil:-) Diky Vendula Bohacova [5] => ACTIVE [stav] => ACTIVE ) FUNATIC - STRAŠIDELNÁ ORIENTAČNÍ STEZKA

více článkůSTRAŠIDELNÁ ORIENTAČNÍ STEZKA

Dne 11.10.2008 se konala strašidelná orientační stezka. Akci pořádal Funatic aerobic club za podpory města Brandýs nad Labem – Stará Boleslav.

 

Tato stezka byla jednou ze série dětských akcí - patří sem karneval, dětský den, mikulášská besídka. Ačkoliv zprvu byla plánovaná komorně – nakonec se jí zúčastnilo přes 128 dětí.

Do běhu po stezce se nakonec pustila i převážná většina rodičů, kteří při průběhu cílem byli mnohdy více uřícení než jejich malé ratolesti.

Na stezce děti čekala nejrůznější hodná pohádková strašidla, která dávala dětem úkoly nejen sportovní.  Děti mnohdy musely překonat strach ze strašidel, což byl pro ně úkol v podstatě největší.

Než na děti přišla řada,  jejich velmi oblíbená teta učitelka – pro tuto chvíli čarodějnice - Monika Fantová s nimi  dělala krásné cvičeníčko  a tancováníčko. Děti měly zážitek, že si zatancovaly s čarodějnicí.

Kdo doběhl se mohl zahřát teplým čajem, který nám připravila kavárna Labadia.

Nejkrásnější zážitky jsme měli s kouzelným dědečkem, který přišel, zeptal se co to tady děláme pro děti a nakonec se zeptal zda nechceme nějaký sponzorský dar. Jen tak zničehonic –  a nakonec se ukázalo, že se jedná o pana Beníška.

A druhý zážitek byl po skončení akce, když strašidla se chystala jít domů, organizátoři uklízeli stanoviště – se objevil zničehonic chlapeček s rodiči s číslem 74. Všichni se polekali, kde se bere a rodiče s úsměvem na tváři říkali: Nebojte se nic se nám nestalo, jemu se to tady tak líbilo, že si to chtěl oběhnout 2x.

Všechny děti na konci stezky čekala odměna a také diplom za odvahu.

Moc děkujeme všem kdo nám s radostí pomáhal a zasloužený společný oběd pak stál za to.

Za Funatic

Jana Haburová

více fotek v galerii

 


Navštivte naši stránku na Facebooku!
Navštivte náš videokanál na Youtube!

Funatic