více článkůPříměstské tábory - na co se nás ptáte

Léto se kvapem blíží a s ním i sezóna příměstských táborů. I naše kapacity se plní a Vy máte různé dotazy. Vybrali jsme pro Vás proto ty nejčastější, aneb co se do oficiálního popisku nevešlo 😉 

1) Kde to přesně je? 
Tábory se pořádají ve Staré Boleslavi na Funatic louce. Máme tam veškeré potřebné zázemí. Pouze v případě velmi nepříznivého počasí se přesouváme do Funatic clubu v Brandýse nad Labem. V takovém případě Vás informujeme prostřednictvím SMS (A tady přidáme prosbu – dbejte na správnost kontaktních údajů)

 
2) Jedno dítko je mladší 7 let, druhé je starší. Mohou být spolu v jednom turnuse?
Program rozdělujeme pro děti předškolního a školního věku. U „velkých“ počítáme s tím, že dítě už umí aspoň trochu číst, psát, počítat a tyto dovednosti využíváme během táborových her. Máte-li doma šestiletého prvňáka, který se bude cítit dobře i ve společnosti starších dětí, klidně ho přihlaste do turnusu pro starší děti se sourozencem. Zároveň se obě varianty konají na stejném místě a velcí i malí se spolu běžně potkávají, takže k sobě budou mít sourozenci stále blízko. Děti si také mohou říct, že chtějí dělat aktivitu z druhé věkové kategorie, nenutíme je držet se striktně programu. 

 
3) Mám syna Pepíka Vomáčku a chci ho přihlásit na Sportuj s námi. Může být ve stejném oddíle s kamarádkou Terkou Vopičkovou? 
Napište nám to do poznámky ke kurzu. Chceme, aby se děti cítily dobře, a tak k jejich přáním být spolu v oddíle přihlížíme, pokud jsou přihlášené do stejné věkové kategorie. Nemůžeme to zaručit na 100%, záleží na více okolnostech, ale v praxi se nám ještě nestalo, že bychom tomuto přání nemohli vyhovět. 

 
4) Chci své dítě přihlásit na tábor v termínu 12.7. – 19.7.2021, ale tři roky mu budou až 27.7.2021. Mohu ho i tak přihlásit? 
Ano. Nezáleží na každém dni, důležitá je zejména zralost dítěte, aby celodenní program zvládlo. 

 
5) Moje dítě má potravinovou intoleranci/alergii. Je to problém?
Není, ale určitě nám to dejte vědět při nástupu, ať zajistíme vhodnou stravu.

 
6) Moje dítě má nepotravinovou alergii/astma, apod. Je to problém?
Není, ale dejte nám to vědět. Bere-li pravidelně léky, informujte nás o tom při nástupu dítěte a léky nám pro něj dejte.

 
7) Co je všechno v ceně?
Všechno 😊 Pro děti je zajištěn pitný režim, dopolední i odpolední svačina a oběd, veškeré pomůcky a táborové triko. 
 
 
Je něco, co Vás zajímá a co jste zde nenašli? Nevadí, napište nám na clubfunatic@funatic.cz a nebo volejte na tel 777 130 512, rádi Vám se vším poradíme ;-) 
 
Už víte vše, co jste potřebovali a chcete k nám dítko přihlásit? Zde můžete vyplnit přihlášku ;-)
 
Na všechny děti se moc těšíme!  

Navštivte naši stránku na Facebooku!
Navštivte náš videokanál na Youtube!

Funatic