více článkůPředvánoční výzva FUNATIC - jaké to bylo?

Na začátku prosince jsme pro vás vyhlásili Předvánoční výzvu Funatic. Bylo to moc fajn, ve skupince vznikla skvělá atmosféra vzájemné podpory a nyní bychom rádi sdíleli pár slov autorky výzvy Denisy Keppertové 🙂 ➡️
"Ahoj všem,
je na čase se trochu poohlédnout a zhodnotit tu naší PředVánoční výzvu, která se nám opravdu vyvedla. Byly jste fantastické, Vaše odhodlání, vůle, spolupráce, prostě paráda. Je krásný vidět, že jsou mezi námi nadšenci, kteří si i z mála dokážou udělat radost, radost pro sebe, dobrý skutek pro sebe. Jste to VY, nikdo jiný jen VY, kdo dělá své dny krásnými. Pohyb je radost, pohyb je zdraví, pohyb je důležitý a pohyb probouzí v našem těle endorfiny, díky kterým se cítíme skvěle a máme tak úžasné a parádní dny. Ranní nakopnutí, polední výběh, večerní procházka...cokoli a kdykoli, to je to nejlepší co pro sebe můžeme udělat a co nám nikdo nevezme. Posilujeme tím nejen sebe fyzicky,ale hlavně psychicky a já myslím, že touto výzvou jste sami sebe přesvědčily, jak krásné je se do něčeho jako je POHYB pustit a vydržet. Vaše výsledky jsou fantastické, Vaše příspěvky pro mě byly odměnou za to, že tento nápad měl nějaký smysl a že to stále má a dává smysl.
A nyní ke zhodnocení. Vyzdvihla bych hlavně výkony čtyř žen, které se činily nejvíce a nejzdatněji a těmto ženám patří velké DÍKY, velké smeknutí klobouku a hlavně voucher na 20% slevu z nabídky služeb FUNATIC clubu. Moc gratuluji a těším se co nám přinese další výzva. "
My všechny jsme si výzvu užily, fakt jsme makaly podle svých sil a možností a ukázalo se, že si dokážeme být navzájem velkou podporou a motivací.
Už plánujeme výzvu pro rok 2021, brzo se o ní všechno dozvíte. A co vy? Připojíte se k nám na ten příští rok? 😉

Navštivte naši stránku na Facebooku!
Navštivte náš videokanál na Youtube!

Funatic