více článkůPetrovice u Sušice 1. - 8. 7. 2006

Ahoj sportovci, tak Jsme zpět ze Šumavy a velmi velmi velmi těžko se zapojuje do toho pracovního procesu, neboť ten klid a pohoda, která vládla na sportovním pobytu se nadá jen tak vymazat a nastoupit pracovní stres se určitě nikomu nechce.

Každopádně jen pár drobných telegrafických postřehů ze Šumavy.

Všichni přihlášení dojeli bez ztráty BODU...:-))

Počasí úžasné - sluníčko, teplo.

O víkendu se konala pouťová zábava a pouť. Jedli jsme cukrovou vatu a vystřelovali růže. Děti se vozili na kolotoči, ale nás dospělí tam ani za úplatek nechtěli pustit.

Cvičení ráno i večer - do úmoru těla.Vládla velmi sportovní atmosféra a tak jsme museli pro velký zájem v pátek rozšířit hodiny..

CV a PV - cyklo výlety a pěší výlety - super - dokladem jsou puchýře, roztrhané boty, bolavé sedací části těla v místě styku se sedlem kola. Velký dík patří " Otíkům", kteří táhli většinu cyklovýletů a ukázali tak lidem nádherná místa Šumavy. My pěší jsme jim vždy tak " trochu" nadjeli a ten kousek jsme došli:-)) Každopádně " Otíci" všem ukázali SPORTOVNÍHO ducha sportovní rodiny s velkým SD. Pěší výlet na Svatobor v neděli každého umořil, ale do středy jsme se zase vzpamatovali a pokračovali jsme ve výletění...

Navštivte naši stránku na Facebooku!
Navštivte náš videokanál na Youtube!

Funatic