více článkůNOUZOVÝ STAV V ČR - NAŘÍZENÍ VLÁDY ČR

Aktualizace 11.5.2020

 

Vážení rodiče a klienti,

 

s ohledem na současné rozvolňující se opatření vlády a s tím spojená další různá opatření jsme dlouho přemýšleli na způsobem otevření kurzů a rozhodli jsme se, že kurzy pro Vaše děti otevřeme, ale formou sportovně tanečně kondičně gymnastických odpolední, které se budou v přírodě na naší Funatic louce a nebo ve Funatic Clubu - dle aktuaálního rozvrhu. Chceme, aby v současné době byly naše kurzy hlavně zábava, radost, možnost potkat se svými kamarády, naučit se něčemu novému, svobodně dýchat, trochu tančit, trochu zumbovat, trochu sportovat, trochu mít kondičně gymnastickou průpravu.. prostě od všechno něco s ohledem na to co nám doba přinesla, ale hlavně dělat něco pro sebe.

 

Takže jedná se o ucelené bloky, které díky tomu, že se jedná o dvouhodinovky budou nahrazovat i lekce, o které jste přišli nařízením vlády. Dětem se budou věnovat Funatic instruktoři po celou dobu konání daného bloku. Převzetí dětí do kurzu i z kurzu na výše vždy na uvedené adrese. Rodičům není přístup bohužel dovolen. Hlídáme maximální počet účastníků včetně trenérů (proto je důležité být do kurzu nově přihlášen).  Z tohoto důvodu byl vytvořen nový semestr, který se jmenuje koronáhrady a zde je potřeba přihlásit své dítko. Zde bude vše vedeno tak jako doposud včetně docházky. Kurzy jsou nyní spočítané tak, že když přihlásíte své dítko na jeden den v týdnu na dvouhodinový blok, vše byste měli nahradit. Když přihlásíte i jiný den - nám to nevadí - naopak, ať si užijí sport, své oblíbené kamarády a své oblíbené lektory a nebo poznají i něco nového. Ani vy a a ni my jsme za danou situaci nemohli, ale je nutné dítko přihlásit, aby nedocházelo k míchání dětské skupiny a stále byla homogenní.

 

Co dál:

 

Lekce se konají dle rozvrhu od 11.5. do 30.6. (prodloužený semestr) - vždy od 16:00-18:00.

 

K dispozici toaleta, ale šatna ne (není dovoleno) - dítko musí přijít již oblečené na danou aktivitu buď venku - tenisky, ponožky a sportovní oblečení dle aktuálního počasí a nebo uvnitř - tenisky s čistou podrážkou.

Dále žádáme, aby každé dítko mělo svoji vlastní podepsanou lahvičku s pitím nebo lahvičku jinak označenou. V případě nouze a žízně doplníme lahvičku pitnou vodou.

Pokud víte, že vaše dítko během dvouhodinového tréninku potřebuje svačinku - připravte mu ji.

V případě potřeby budou lekce přidávány.

Poučte prosím vaše dítko, že při příchodu si musí umýt ruce v připraveném desinfekčním roztoku. 

 

Děkuju moc za pochopení

 

Prosím vše je založené na vaší dobrovolnosti a pokud nebudete chtít kurz využít a raději necháte své dítko doma - nikdo se na Vás nebude zlobit, současná doba je nepřehledná a každý máme právo si vybrat co si myslíme, že je nejlepší, jen nám prosím dejte zpětnou vazbu, ať máme prosím informace o naplněnosti a kapacitě.

 

Přihlášky na kurz zde: https://funatic.webooker.eu/Schedule?semesterID=226

Formulář čestného prohlášení před prvním vstupem - povinný - zde https://www.funatic.cz/aktuality/castecne-obnoveni-od-11-5-2020/

 

15.3.2020

Vážení rodiče a klienti,

vzhledem k aktuálnímu nařízení Vlády ČR a byl vyhlášen nouzový stav v ČR, který musíme respektovat, jsou zrušené lekce cvičení pro děti a dospělé po dobu 30ti dní a Funatic club je po tuto dobu pro veřejnost uzavřen.
Odpočiňte si od nás, ale můžete trénovat doma sami individuálně.
O dalším postupu Vás budeme informovat a doufáme, že se za 30 dní opět potkáme a vše doženeme.
Děkujeme za pochopení.

Funatic Club  

 

 

https://www.vlada.cz/cz/media-centrum/aktualne/vyhlaseni-nouzoveho-stavu-180234


Navštivte naši stránku na Facebooku!
Navštivte náš videokanál na Youtube!

Funatic