více článkůLéto pro děti 2024

Vážení rodiče,

s radostí vám představujeme náš koncept příměstských letních táborů na léto 2024! Naše tábory se budou konat v krásném prostředí letní louky ve Staré Boleslavi, kde vaše děti zažijí nezapomenutelné chvíle plné her, zábavy a nových přátelství.

Dětské skupiny a témata pro letní Příměstské tábory 2024

  1. Děti ve věku 3-6 let:

    • Téma: "Dráček Funaťáček"
    • Pro nejmenší táborníky jsme připravili program plný fantazie a dobrodružství s naším maskotem, dráčkem Funaťáčkem. Děti budou tvořit, hrát si a učit se novým věcem v bezpečném a inspirativním prostředí.
  2. Děti ve věku 7-14 let:

    • Témata: "Sportuj s námi""Tancuj s námi", a "Parkour"
    • Pro starší děti nabízíme různorodé programy, které uspokojí jejich zájmy a podpoří jejich fyzický i osobnostní rozvoj. Od sportovních aktivit a tance až po parkour – každé dítě si najde to své!

Navíc, abychom dětem nabídli ještě více, máme pro ně připraveny dva anglicky mluvící lektory, kteří přispějí ke zdokonalování jejich jazykových schopností zábavnou formou.

Výhody Funatic Clubu:

  • Hra a zábava na čerstvém vzduchu: Věříme, že pobyt venku je pro děti nesmírně prospěšný. Naše aktivity jsou navrženy tak, aby děti trávily co nejvíce času na čerstvém vzduchu, kde si užijí spoustu legrace a pohybu.
  • Kolektiv mladých táborových vedoucích: Naše týmy vedoucích tvoří mladí studenti, kteří jsou nejen odborníky ve svých oblastech, ale také vášnivými a empatickými průvodci pro vaše děti. Díky jejich nadšení a odbornosti se děti mohou těšit na pestrý a inspirativní program.

Naše filozofie:

Naše organizace se pyšní dlouholetou tradicí v oblasti sportu a vzdělávání mládeže. Práce s mladými lidmi není pro nás pouze povinností, ale především vášní. Naším cílem je nejen rozvíjet sportovní dovednosti, ale také podporovat osobnostní růst a zdravý životní styl našich dětí. Věříme, že každé dítě má potenciál k úspěchu a my jsme tu, abychom jim pomohli jej objevit a rozvíjet.

Těšíme se, že budeme moci vaše děti přivítat na našich letních táborech a společně s nimi prožít léto plné smíchu, pohybu a nových zkušeností.

S úctou,

FIT4FUN, z.s.
Mělnická 172
Předseda spolku: Ing. Jana Haburová


Navštivte naši stránku na Facebooku!
Navštivte náš videokanál na Youtube!

Funatic