více článkůCvič-e-níčko a základní škola Stará Boleslav

Cvič-e-níčko – to je náš projekt, náš dárek pro všechny děti v době lockdownu, kdy přišly o všechny své kroužky. Nabízíme jim možnost pohybu a rozptýlení on-line formou a věříme, že si to užijí. Lekce v rámci projektu Cvič-e-níčko vysíláme v odpoledních hodinách přes platformu ZOOM – lekce jsou otevřené všem dětem.

 

O Cvič-e-níčku jste už možná slyšeli. Nejspíš ale nevíte, že projekt Cvič-e-níčko funguje i v dopoledních hodinách. Spolupracujeme s 1. základní školou ve Staré Boleslavi, kde v rámci Cvič-e-níčka 2x týdně zapojujeme naše lekce do povinné výuky dětí jako „tělocvik“ a potřebné rozptýlení.

Tady se sluší říct, že bez podpory a entuziasmu ředitelky školy, paní Mgr. Ivě Moualhi by to prostě nešlo. Stejně tak musíme poděkovat celému pedagogickému sboru, například paní PaeDr. Haně Poncarové nebo panu Mgr. Zdeňkovi Jahodovi.

 

Děti se postupně každé úterý a každý čtvrtek připojují k lekcím Natálie Haburové a Matěje Sotony, kde si společně zacvičí, protáhnou se a užijí si trochu legrace. Děti se na své lekce moc těší a hlídají si, aby je nezmeškaly. Oba lektoři se zase moc těší na „své“ děti.

 

Když to funguje, je to skvělé. Pro nás je radost dětí největší odměnou a dává naší práci smysl. Děkujeme proto celé základní škole ve Staré Boleslavi za tuto skvělou příležitost.

 

tady  se podívejte, jak to vypadá  


Navštivte naši stránku na Facebooku!
Navštivte náš videokanál na Youtube!

Funatic