více článkůAktualizace 9.10.2020 - Provoz Funatic clubu v době vládních opatření

Aktualizace 9.10.2020

Vážení klienti a rodiče, milé děti,

v souladu se současnými opatřeními se prostory Funatic clubu uzavírají a to po dobu 14 dnů od 9.10.2020.

DĚTSKÉ LEKCE BUDOU PROBÍHAT ON-LINE  

Podrobnosti konání budou uvedeny u konkrétních lekcí na funatic.webooker.eu. Prosíme, sledujte zveřejněné informace.

Lekce PRO DOSPĚLÉ se konat nebudou. 

 

Držme si palce, ať je to za dva týdny za námi a budeme se moci zase sejít na tréninku. 

 

Těší se na Vás Funatic Club

 

 

 

 

Platné od 5.10.2020: 

Vážení klienti, vážení rodiče a milé děti,

 

velmi si ceníme Vaší důvěry a děkujeme za dodržování všech opatření, která zvyšují bezpečnost nás všech - tedy Vás a Vašich dětí,našich lektorů a spolupracovníků.  

 

 

Vzhledem k současnému vývoji situace se provoz clubu a konání lekcí v době od 5.10.2020  bude řídit aktuálně platnými opatřeními (nařízení vlády a KHS) a bude vždy řešeno individuálně s ohledem na konkrétní okolnosti a to vždy v souladu s platnými opatřeními. Jednou z variant je i konání on-line lekcí.


V současné situaci se mohou omezení často měnit. Aktuální změny změny budou zveřejněny na funatic.webooker.eu. Prosíme, běžte naproti informacím a hlídejte si je, klidně i chvíli před začátkem lekce.  Rodiče prosíme, ať nám děti předávají venku. Také si prosím zkontrolujte správnost telefonního čísla a e-mailové adresy  uvedených u Vašeho uživatelského účtu.

 

Přejeme si, aby si děti i dospělí mohli užívat radost z pohybu a sociálních kontaktů, aby si posílili těla i imunitu a neztráceli ani na duševní pohodě. Uděláme vše pro to, abychom Vám tuto možnost zajistili a on nic jste nepřišli.  A proto děláme to nejlepší pro bezpečné sportování. Dodržujeme ty správné hygienické standardy, od dezinfekce až po udržování bezpečných vzdáleností. 

Navštivte naši stránku na Facebooku!
Navštivte náš videokanál na Youtube!

Funatic