více článkůPYŽAMOVÁ PÁRTY NA VÍKENDU V DOUBICI

Přišel nový rok a s ním i spousta nových víkendů a zájezdů. Jako první byl víkend v Doubici spojený se soustředěním dětského aerobiku.


 Myslím, že se se všichni po náročném pracovním týdnu těšili, až bude pátek a odjedou na zasloužený víkend do Českosaského Švýcarska. Hned po příjezdu a ubytování jsme se začali věnovat sportu. Po náročné power józe a skvělé večeři, můžu říct , že jsme byly docela zničení a šli jsme celkem brzy spát.


    Druhý den se dopoledne s cvičebními lekcemi roztrhl pytel. Na výletě jsme si pak zahráli několik kolektivních her a odpoledne po cvičení jsme věnovali trochu času přípravě na pyžamovou párty. Párty byla velmi povedená - celkem se tu sešlo kolem 100 nočních úborů a oblečků - no radost pohledět  a několik z nás vyhrálo i nějakou tu soutěž (nej lýtka, nejlepší taneční společensky unavený pár, sexy lady  příště Vám prozradíme kdo to byl:-)))) Párty se s námi táhla až k půlnoci. Více fotek z pyžamové párty jsou na zde


    V neděli jsme trochu litovali a vymýšleli, jak přelstít čas. V Doubici se nám moc líbilo a my se začali bát blížícího se odjezdu. Dopoledne jsme ještě vyrazili na procházku po Doubici a potom, co se holky z dětského aerobiku naobědvaly, jsme bohužel vyrazili k domovu.


 Myslím, že byl tento víkend moc vydařený a doufám, že se na příštím víkendu opět sejde tak skvělá parta lidí.J


Navštivte naši stránku na Facebooku!
Navštivte náš videokanál na Youtube!

Funatic