více článkůAerobic mejdan 5.4.2009

Dne 5.4. uspořádal Funatic club jednodenní soustředění pro děti z dětského aerobiku zvané Aerobik mejdan. Ráno se ještě před devátou hodinou sešel organizační tým v čele s Janou Haburovou v jídelně Popelka v Brandýse nad Labem. Naším hostem byla Mirka Hadrbolcová, která již léta připravuje děti na postupové soutěže „Děti Fitness aneb Sportem proti drogám“.

Pro děti byl přichystán jasný program a to nacvičení hromadné sestavy, výuka rytmu a rytmizace a samozřejmě nechyběl nezbytný pitný režim a pravidelné jídlo, které nám připravil pan Petr Popelka. Jeho špagety na boloňský způsob si děti velmi pochvalovaly.

Jakmile se všechny děti převlékly, začala rozcvička s Mirkou, po které byly děti rozděleny do tří skupin, podle jejich umístění v choreografii „Rej čarodějnic.“ Menší děti společně s Monikou a Mirkou nacvičovaly zaříkávadlo na lektvar, který jim nakonec vybuchl. Větší děti s Hankou a s Veronikou cvičily i pár dalších prvků ze sestavy, větších čarodějnic. Jejich úkolem v choregrafii je vlastně zaučit mladé čarodějničky. Celou sestavu budou mít děti možnost si zacvičit společně s dětmi ze Sportovního klubu Skalka Praha na finále soutěže Děti fitness v O2 aréně 2. 5. 2009.

Nejstarší holky mezitím, co ostatní čarovali, pilně zdokonalovaly svou sestavu ve stylu Street Dance. Všichni společně jsme pak ještě nacvičili sestavu „Tleskání“.

Vyvrcholením celého soustředění byla ukázka našich sestav rodičům.  Doufáme, že se všem Aerobik mejdan líbil a že se na něm příště sejdeme opět v hojném počtu.


DALŠÍ FOTOGRAFIE ZDE »

Navštivte naši stránku na Facebooku!
Navštivte náš videokanál na Youtube!

Funatic