více článkůSetkání u Stromu splněných přání

Aktualizace 15.12.2020: Z důvodu zpřísňujících se vládních opatření, která již neumožňují konání setkání ani v omezeném režimu, je akce zrušena. Děkujeme za pochopení. 

 

 

Vánoce jsou časem setkávání a my bychom si přáli se potkat se všemi dětmi a společně si užít trochu vánoční atmosféry. I když to letos nemůžeme udělat v plné parádě, jak bychom si přáli, srdečně je zveme na vánoční Setkání u Stromu splněných přání, které proběhne 20.12.2020 od 11:00. 

Sejdeme se na Masarykově náměstí v Brandýse nad Labem u stánku Brandejské hospody. 


Užijeme si koledy a tanečky dětí z Funaticu, rády předvedou, co se všem protivenstvím navzdory doposud naučily, a to není zdaleka vše. Pro děti bude připraveno něco teplého k pití.


Především se ale můžeme setkat všichni spolu - děti a lektoři z Funaticu i externích kurzů. Společně se v předvánočním shonu podivnějším než kdykoliv předtím na chvíli zastavíme, popovídáme si a společně se zasmějeme. A to je tím hlavním důvodem, proč tuhle akci pro děti pořádáme.


A taková drobnost na konec - na podobných akcích bývá zvykem, že lidé donesou malou krabičku cukroví a své výtvory ochutnávají navzájem. Tyto ochutnávky máme všichni rádi, ale letos si je musíme odpustit - jako spousta jiných věcí to je zakazáné. Pokud však děti nechtějí o mlsání cukroví před Štědrým dnem přijít, krabičku si přinesou a sami si ji sní :-) 

 

Na závěr si Vás dovolujeme informovat, že celá akce proběhne v souladu se všemi opatřeními a doporučeními. Bude-li nutné akci zrušit, budeme Vás o tom informovat.  Pokud se na děti budou rodiče chtít podívat, samozřejmě mohou, děti to určitě potěší, ale v takovém případě je prosíme, aby pomohli organizátorům dětské akce a jednali v souladu s platnými opatřeními.



Navštivte naši stránku na Facebooku!
Navštivte náš videokanál na Youtube!

Funatic