více článkůSportovec roku 14.3.2019


 

Včera 14.3.2019 proběhlo v kině v Brandýse nad Labem vyhlášení sportovců a sportovních kolektivů našeho dvojměstí. Pod vedením zkušeného moderátora Jiřího Vaníčka byly vyhlášeny výsledky za rok 2018 v mnoha kategoriích. Čestnými hosty byla skvělá česká běžkyně na lyžích a cyklistka, olympijská vítězka a mistryně světa v běhu na lyžíchKateřina Neumannová, skifař a olympionik Ondřej Synek a v neposlední řadě nestor sportovních komentátorů pan Petr Vichnar. No a o slavnostní atmosféru se postarala i zpěvačka a muzikálová herečka Míša Nosková.

Účast takových sportovních hvězd a účast celého zastupitelstva svědčí o tom, že naše město si váží, lidí, kteří ve svých oborech a disciplínách  reprezentují a “skutečně dobře“ reprezentují naše dvojměstí. Vím, je zajímavé dostat i nějakou pozornost či finanční odměnu, ta se vždy hodí, protože peněz na sport není nikdy mnoho bohužel, ale krásnější je ten pocit, že jsme něco udělali a někdo si toho všiml a dokázal to ocenit. Pro mě jako člena týmu Funatic bylo velmi silné vidět děvčata na pódiu a vidět je, jak si podávají ruku s hvězdami sportovního nebe. Kéž by některá za pár let mohla ruku podávat a blahopřát novým talentům a dětem, tak jako jim blahopřály současní hvězdní sportovci.

 A tak díky……DÍKY Městu Brandýs nad Labem - Stará Boleslav, díky panu starostovi a ostatním členům městské rady a zastupitelstva a členům sportovní komise. Díky rodičům za to že děti podporují a pomáhají  svým dětem,… když už to nejde….tak to zvládnout, sebrat síly a jít dál. Díky trenérům, kteří věnují svůj volný čas práci s dětmi a učí je být nejen skvělými sportovci, ale i dobrými a hrdými lidmi. Díky Vám všem, kterým není jedno, co z našich dětí vyroste a jaké hodnoty budou v životě vyznávat a ctít. Tak zase příští rok…a za Funatic mohu slíbit, že se znovu porveme o umístění a reprezentaci našeho krásného dvojměstí a kraje.

 
hrdý Funatic club
 
  

Navštivte naši stránku na Facebooku!
Navštivte náš videokanál na Youtube!

Funatic