více článkůPOSTUPUJEME DO FINÁLE

POSTUPUJEME NA MEZINÁRODNÍ FINÁLE  SOUTĚŽE SKUPIN!!!  OPIČÍ VYLOMENINY ZABOJOVALY 

Dne 25.4. 2010  se děti z Funatic klubu zúčastnily semifinálového kola soutěže „Děti fitness aneb sportem proti drogám“  spolu se sestavou Opičí vylomeniny se ve své kategorii umístily na krásném 5. místě a postupují tak do finálového kola, které je čeká 22.5.2010 v Riegrových sadech v Praze.

                Většina dětí letos soutěžila poprvé a i přesto bylo vidět, že si soutěž náramně užily včetně jejich tatínků a maminek, které je mohutně povzbuzovaly. Z Roudnice si přivezly postupové diplomy a krásné ceny. Moc se těší na finálové kolo, kde budou bojovat i o pohár. Tak nám držte palečky ať naše opičky dopadnou co nejlépe.

Bojovat na finále budou: Haburová Natálka, Majerová Robyn, Čelikovský Honzík, Bušinová Annemarie, Hřebíčková Eliška, Zahálková Eliška, Coufalová Anička, Motlíčková Bára, Zmeškal Kája, Kučerová Julinka, Čedíková Viktorka, Kovaříková Valerie, Rychtařík Vítek, Pašková Terezka, Drštková Šarlotka, Milošovičová Rozárka

Pokud chcete tuto sestavu vidět na vlastní oči děti Vám tuto sestavu ukážou na Plese princů a princezen dne 30.5.2010 jako jedno ze svých vystoupení, které si pro Vás připravily. 

DALŠÍ FOTOGRAFIE ZDE »

Navštivte naši stránku na Facebooku!
Navštivte náš videokanál na Youtube!

Funatic