více článkůOhlédnutí za rokem 2020

Vážení rodiče, milé děti a všichni příznivci Funaticu,
ohlédněte se s námi zpátky; rok 2020 se pomalu chýlí ke svému konci. Když tenhle rok začínal, nikdo z nás netušil, kolik změn a nových situací nás čeká. Nikdo z nás si nedovedl představit, kolik výzev a překážek před nás postaví a s čím vším se budeme muset vypořádat.
Ani my jsme to nečekali. Na začátku roku bylo vše krásně naplánované, ale pak přišel březen a pěkně zamíchal kartami a dodnes pořádně nevíme, jak jsou karty rozdané. Hodně věcí se muselo přesunout, jiné se musely přizpůsobit okolnostem, některé nezbylo než zrušit. Zas a znova se musíme přizpůsobovat změnám, které jsou nezbytností ve světle událostí současných dní. Ale my to nevzdáváme.
V roce 2020 se toho hodně povedlo. V lednu 2020 proběhla premiéra filmu Můj příběh, který se mimo jiné natáčel také v prostorách Funatic clubu. Se závodním týmem jsme oslavili vítězství v soutěži Mia Dance league a až do března 2020 naše děti vystupovaly na několika kulturních akcích. Když jsme museli zavřít club, připojili jsme se k tehdejší vlně solidarity a stejně jako mnoho z Vás jsme šili roušky všem.
Po znovuotevření clubu jsme udělali maximum pro to, aby děti dohnaly to, co zameškaly a tady se v plné síle ukázalo, kolik skvělých lidí okolo sebe máme a jsme vděční našim lektorům, že neváhali a nasadili všechny své síly i svůj čas, abychom společně uspokojili touhu všech dětí po tanci a pohybu.
Máme za sebou skvělý ročník letních příměstských táborů. Vůbec poprvé jsme v plném rozsahu využili Funatic louky ve Staré Boleslavi a ukázalo se, že v tomto prostoru se dětem velmi líbí a dokážou velmi kreativně využít vše, co jim přírodní prostředí okolo nich nabízí, stejně jako se dokážou ochotně zapojit do všech organizovaných aktivit. Z léta roku 2020 jsme si odnesli nová přátelství a nové možnosti, na které jsme plynule navázali na podzim a pokračujeme v nich nadále. Nejlepším důkazem, že to děláme dobře, však byly děti, které se k nám s radostí vracely a absolvovaly s námi v některých případech i několik turnusů.
Na konci léta jsme se sešli v hojném počtu na brandýském náměstí na tradiční akci Ples princezen, kam za námi přišli i zástupci dalších sportovních organizací z našeho města.
Na podzim jsme otevřeli několik nových kroužků a navázali jsme spolupráci s novými lektorkami pro děti i dospělé. K již tradičním a oblíbeným dospěláckým kurzům, jako je spinning, spinbody, břišní pekáč nebo tribody přibyl fitbox a rychle si získal své věrné příznivce. Podzimní uzavření klubu nás už nezastihlo nepřipravené a dětské kurzy jsme úspěšně převedli do on-line prostoru, byť celý proces provázely tu menší, tu větší technické zádrhely. Přesto se ale učíme a prostřednictvím on-line cvičení získáváme spoustu nových zkušeností.
Ke konci roku jsme zorganizovali akci Strom splněných přání, jejímž cílem bylo podpořit děti z dětského domova v Nymburce. Vaše podpora byla opravdu obrovská a jen díky Vám jsme mohli udělat partě úžasných dětí velkou radost.
Teď už nás čeká jen oslava Nového roku a pak hurá do roku 2021. Vyhlížíme jej s optimismem a očekáváním toho nejlepšího. Máme hodně plánů a uděláme maximum pro to, abychom je realizovali. Určitě budeme chtít pokračovat v prohlubování spolupráce a vzájemné podpory s našimi tradičními i novými parťáky – s lidmi, kteří přispívají k tomu, že Funatic club je tím, čím je. Připravujeme velkou novinku na letní příměstské tábory, ale o tom až někdy později, ať neskáčeme hop, dokud jsme nepřeskočili 🙂 Během roku máme naplánovaných několik skvělých akcí pro všechny z vás, kde nebude chybět nouze o skvělou zábavu pro celou rodinu. Budeme chtít zopakovat Strom splněných přání. Čeká nás sportovní výzva pro celý příští rok a také nové možnosti cvičení pro dospělé. Ale k tomu všemu se také ještě dostaneme 🙂
Především se ale budeme věnovat tomu nejdůležitějšímu – sportu, tanci, dětem, dospělým. Vždy budeme Funatic a budeme tu pro vás. Díky, že jste s námi a za podporu i v příštím roce.
Závěrem se podívejte, co zvládly natrénovat děti ze závodních týmů v letošních ztížených podmínkách. Odkaz je k dispozici zde a zde . Dokázaly to doma s on-line podporou své trenérky a jsme na ně fakt hrdí. Tak vše nejlepší do roku 2021 a příští rok už hlavně žádné pády 🙂

Navštivte naši stránku na Facebooku!
Navštivte náš videokanál na Youtube!

Funatic