více článkůNOVÉ SPINNING STUDIO V SATALICÍCH

II. narozeniny Sportareálu Satalice spojené se Strašidelnou stezkou a otevřením nového SPINNING studia 

 

Program dne při oslavách ve Sportareálu Praha - Satalice:

14:00 hod. - Zahájení - slavnostní odpoledne zahájil pan Jiří Macháček.  Zároveń jste se mohli  začít věnovat soutěžím pro děti i disciplínám pro zdatnějšíí.  Připravené pro Vás byli - střelba z luku a paintballové pistole, shazování kuželek a strašidelná stezka a turnaj v tenisu a minifotbale pro smíšená družstva.

14:15 hod. - Autogramiáda pana Macháčka v salonku restaurace.14:30 hod. - Předání nového hasičského vozu satalickému Sboru dobrovolných hasičù náměstkem primátora panem Rudolfem Blažkem za účasti médií.

14:30 hod. – Přestřižení slavnostní pásky nového spinningového studia – Jiří Macháček a Jiří Habura a zároveň jste mohli  prvními, kdo nasedli na nová spinnigová kola s Jiřím Haburou. Nyní si můžete svou lekci spinningu vyzkoušet dle platného AKTUÁLNÍHO ROZVRHU

15:00 hod. - Ukázka létajících maket letadel a vrtulníkù. Své makety předvedli modeláři z LMK Albatros a pan Štěpán Škorpil.

17:00 hod. - Vyhlášení vítězů  turnajů, slavnostní sfouknutí svíček na narozeninovém dortu a losování tomboly ze soutěžních lístků. Vylosovaný výherce dostal jako odměnu mohutnýzážitek pro celou rodinu od firmy Auto JARO s.r.o. - jízda BVP - bojovým vozidlem pěchoty. 

V rámci narozeniny k tanci a poslechu hrála kapela"Klasickej postup".  

V okénku rychlého občerstvení bylo možné směnit svůj soutěžní lístek lístek za buřta, kterého bylo možno opéct  na táboráku k tomu zapáleném. 

!!! Od 14:00 hod. do 19:00 hod.  po celou dobu bylo pro návštěvníky otevřeno wellness studio – sauna a whirpool  pro všechny návštìvníky!!! 

Další fotky z akce zde


DALŠÍ FOTOGRAFIE ZDE »

Navštivte naši stránku na Facebooku!
Navštivte náš videokanál na Youtube!

Funatic