více článkůMikulášská nadílka 2009

V neděli 6.12. se konala tradiční Mikulášská nadílka pořádaná Funatic aerobic clubem a Sdružením Děti fitness aneb sportem proti drogám pod záštitou města Brandýs nad Labem – Stará Boleslav. Stejně jako loni bylo zábavné odpoledne v tělocvičně PedFUK.

Okolo půl druhé přichází první návštěvníci. Hned u vchodu je vítá andělíček a děti pokračují dovnitř, aby si prohlédly adventní dílničky, které pro ně byly letos připraveny. Mohou si vytvořit adventní věnec, vánoční ozdobičky,  vytvořit ozdobná srdíčka nebo nazdobit perníčky. U stanoviště

VÝTĚŽEK TOMBOLY VĚNOVÁN TROJČATŮM 

Miniškolky Lumpík si mohou nechat namalovat obličej nebo si vymalovat dřevěnou ozdobičku.  Pro ty hyperaktivní děti je tu velká  a malá trampolína, překážková dráha  a fotbálek pro malé kluky. Nechyběla ani tradiční tombola, jejíž výtěžek 2040 Kč jsme letos věnovali rodičům brandýských trojčátek – manželů Motlových.  Cenu si osobně převzal tatínek trojčátek – pan Tomáš Motl spolu se starším synem Eliášem, jelikož trojčátka jsou ještě malinká. Dárek  letos všem účastníkům rozdal stínový poradce Santa Klause v podobě voucheru na lekce cvičení pro dospělé.

VYVRCHOLENÍ CELÉHO ROKU - SPOLEČNÁ HROMADNÁ SESTAVA 

Celé odpoledne je připraveni program na podiu. Vystupují děti ze všech našich kurzů, v Brandýse i v Satalicích. Vrcholem byla hromadná sestava „Rodinka“, se kterou se připravují na soutěž skupinových choreografií. V loňské sezóně vyhrála naše děvčata 3. místo celorepublikové finále v O2 aréně. Všechny sestavy děti nacvičily na jednodenním soustředění aerobic mejdan a dvoudenním soustředění SATAL CAMP, kde děti nejen velmi intenzivně trénovaly, ale také si po tréninku odpočinuly ve wellness – ve vířivce a sauně.  Krásným číslem bylo taktéž vystoupení mažoretky Jany Šabatkové, která nám přijela ukázat svoje umění mažoretek Zlaté Prahy. Na závěr jsme Mikuláše  s andělem a čerty přivolali opět nádhernou písní v podání Veroniky Steinerové.

NOVÉ KURZY 2010 JIŽ NA ZAČÁTKU ÚNORA 

Mikulášská nadílka je pro děti vyvrcholením celého roku, ke kterému vede série akcí:  Karneval, dětský den s pohádkovou tématikou, aerobic mejdany, soustředění, příměstský tábor, postupové soutěže jednotlivců i skupinových choreografií.  Myslím, že letošní rok byl velmi povedený. Pro ty, které zaujala krásná vystoupení našich děvčat, bychom chtěli připomenout, že na v únoru 2010 otevíráme nové kurzy dětského aerobiku.  

Všem instruktorkám  a realizačnímu týmu patří velký dík a dovolte mi za celý tým popřát Vám Veselé Vánoce a hodně štěstí v novém kulatém roce 2010.

Jana Haburová


DALŠÍ FOTOGRAFIE ZDE »

Navštivte naši stránku na Facebooku!
Navštivte náš videokanál na Youtube!

Funatic