více článkůVýsledky našeho klubu


FUNATIC CLUB NA AKCI:

 

Tak a soutěž MIA DANCE LEAGUE a Andělský ples Brandýs nad Labem který se konal 25.11.2018 je minulostí. Jsou rozdány poháry, snědeny koláče a všichni unavení, ale spokojení doma u svých blízkých. A jak to vlastně pro náš klub dopadlo??

  Pět soutěžních choreografií a dvě nesoutěžní, tři zlatá a dvě stříbrná umístění.Choreografie The Show první místo, Belliever mažoretky první místo,I love Shopping original dynamic první místo, Common mažoretky místo druhé a Ve škole děti, také druhé místo. Takže veliká spokojenost.

  Poděkování patří především dětem, za to že do toho šli na plno a na soutěžním parketu nechali kus srdíčka. Rodičům kteří pomáhali s česáním a líčením, ale i těm co fandili a nechali v ochozech kus nervů a hromadu kapesníků. A všem příznivcům našeho klubu. Za naši vedoucí Janu Haburovou , ale i za nás trenéry mohu slíbit, že se budeme snažit dál a.........a my Vám ty medaile přivezeme :).

Nejbližší soutěž máme ve Cvikově a tak pokud s námi nejedete, tak držte všechny palce. Sledujte nás dále a děkujeme za přízeň.

 

 

___________________________________________ 

 

"Místo: Sportcentrum Brandýs nad Labem

Akce: MIA DANCE League a Andělský ples

Datum: 25.11.2018

Start:     11:45hodin

Konec:   16:00hodin

Pro koho: pro děti"

Jako anonce akce by toto mnohým stačilo a často i stačí, protože tradice této akce je již dlouholetá. Ale za těmito pěti řádky je mnoho práce týmu lidí, kteří se podíleli na její přípravě, organizaci a podpoře. Takže jak to vlastně vše proběhlo?

 V neděli 25. 11. 2018 ráno v 10.30. hodin byl otevřen sál tak, abychom mohli přivítat první soutěžící k registraci. Těch se nakonec přihlásilo k soutěži týmů i jednotlivců přes na 180. Na podzimní soutěž slušná účast. Na jarní soutěži je třeba toto číslo vynásobit zhruba deseti!!  Zároveň probíhalo i přihlašování jednotlivců v soutěži spojené s Andělským plesem a to Miss a Mistr anděl. Samotnou akci zahájil znovuzvolený místostarosta města Brandýs  nad Labem - Stará Boleslav pan petr Kváča, který má velmi blízko ke sportu a je sportovcem telěm i duší. Celým dnem provázel známý moderátor pan Jiří Vaníček. Porota měla ten den nelehký úkol. Všechna vystoupení byla úchvatná, děti byly usměvavé, kostýmy třpitivé, nálada a atmosféra přátelská. A vpravdě vánoční. Velké poděkování patří trenérům a lidem, kteří se věnují ve svém volném čase práci s dětmi a také jejich rodičům, že je v těchto aktivitách podporují.

  Součástí naší akce byla i charitativní sbírka dárečků pro děti a maminky z Azylového domu sv. Gerarda. Sešlo se jich mnoho a další následně přibývali ve Funatic clubu. Pana Vaníčka jsme inspirovali k tomu, že na své akci „Na kus řeči..“ se známým hercem panem Miroslavem Donutilem předali Funatic clubu další dárečky pro děti z Azylového domu. Tyto dárky jsme společně s dětmi došli  předat potřebným, aby děti pochopili co je sociální cítění a že je dobré pomáhat.

 Na ploše Sportcentra byly i malé tvořivé dílničky, kde si nadšené děti vyráběly různé Vánoční ozdoby a přáníčka pro rodiče. 

 Rodičů a diváků přišlo kolem čtyř set a velmi hlasitě a nadšeně podporovali děti v jejich snažení. Všechny soubory a jednotlivci předvedli na taneční ploše to nejlepší, co umí. Někteří si již stačili připravit choreografie nové a jiní ukončovali sezónu osvědčenými sestavami z letošního roku. Na všech choreografiích však byl vidět posun a zlepšení, především zásluhou skvělých trenérů, kteří se svým svěřencům naplno věnují.

 Pro odreagování a pobavení všech jsme pozvali hudební skupinu Maxíci, která přijela se svými hity a roztančila na Andělském plesu nejen účastníky akce MIA DANCE league, ale také brandýskou veřejnost, která se přišla podívat speciálně na Andělský ples. 

 Na závěr soutěže a po vystoupení Maxíků začalo tolik očekávané vyhlášení výsledků. Děti dostaly poháry a medaile tak, aby nikdo neodešel bez dárečku či malé pozornosti, které jsme získali z části také díky našim sponzorům. 

Proto velké poděkování patří našim partnerům: 

Město Brandýs nad Labem – Stará Boleslav, Středočeský Fond hejtmana na zmírnění následků živelných katastrof 

a sponzorům: 

Tesco Brandýs nad Labem – Stará Boleslav, Království hraček - Bambule, firma Unitrex, Cestovní agentura Čelákovice - pan Kovář, produkce Marek Huber


 


Navštivte naši stránku na Facebooku!
Navštivte náš videokanál na Youtube!

Funatic