více článkůKARNEVALOVÝ REJ MASEK 2009

Karnevalový rej masek s Funaticem

V sobotu 28. února přivítali víla Leontýnka, klaun a artista Pippo a šašek Otík děti nejen z Brandýsa nad Labem na tradičním karnevalu v tělocvičně pedagogické fakulty. Ochrannou ruku nad celou akcí převzal Funatic club, spolu s občanským sdružením FIT4FUN, které se věnuje ve Funaticu pravidelnému cvičení děti již od těch nejmenších. Všechny dětské akce jsou pod záštitou Města Brandýs nad Labem – Stará Boleslav.

Kolem půl jedné se začali sházet první nedočkavci a netrpělivě čekali na zahájení. Celý karneval odstartovaly děti z dětského aerobiku se svým vystoupením pod vedením instruktorky Moniky Fantové. Navazovalo duo Aničky a Veroniky se svým streetdancovým vystoupením. Obě holky vzešly z dětského aerobiku a celou choreografii si připravily samy. Vystoupil též klaun a artista Pippo, který z několika rodičů vytvořil perfektní kapelu a který svými  bláznivými kousky na jednokolce šokoval nejen malé návštěvníky. Objevila se zde i  víla Leontýnka z filmu Ať žijí duchové, která zazpívala svou písničku „Dumky, žalky“, při které rozdávala dětem kopretiny. Na začátku karnevalu děti čekalo překvapení v podobě „domovnice Marušky“, která chtěla všechny okamžitě poslat domů, protože hudba hraje moc nahlas. No nakonec děti „domovnici“ přemluvily, at s námi zůstane na karnevale, protože ona sama je moc pěkná maska  a že jí za to zatancují. Tak to všechno dobře dopadlo.

Během celé akce mohly děti skotačit na opičí dráze, vytvořit si škrabošku ve výtvarné dílně, mohly si zasoutěžit společné hry s rodiči, takže tu byla opět příležitost strávit se svými dětmi odpoledne a mohli se tak i lépe poznat, a po Leontýnčině písničce si též mohly samy zazpívat na mikrofon. Ale nejvíc se samozřejmě těšily na vyhlášení nejlepších masek a na Klaunovu tombolu. Krásných masek byla spousta Andělíčkové, Víly, Krakonošové, Berušky, Batmani, Vodníci, Trpaslící aj. ) a vyhodnotit tu nejhezčí nebyl pro porotu vůbec lehký úkol. Ale nakonec si všechny masky odnesly malý dáreček.

Celé akce se zúčastnilo okolo 90 dětí a za organizátory bych ráda poděkovala sponzorům a partnerům. Celá akce byla velmi povedená a těšíme se Dětský den na Madagaskaru, který se bude konat 30.5.2009 ve Funatic clubu.

FOTO Z KARNEVALU zde


Navštivte naši stránku na Facebooku!
Navštivte náš videokanál na Youtube!

Funatic