více článkůJAK JSEM ZHUBLA S NUTRIČNÍM CLUBEM

Ahoj Jani,
chtěla bych ti moc poděkovat za tvoje ocenění, hodně to pro mě znamená. Program Nutričního clubu jsem začala v polovině dubna loňského roku na Velikonoce. Mám teď před sebou poslední měsíc programu. Zhubnout jsem dříve zkoušela, bylo to asi v 17 letech, podařilo se mi to, ale způsob nebyl dobrý.

Nakonec jsem přestala chodit cvičit a kila se mi vrátila. Dokonce i nějaké navíc než před tím. Pak jsem se se sebou dlouho trápila, nebyla jsem spokojená sama se sebou a nevěřila jsem si. Kvůli své tloušťce jsem nechtěla chodit na některé společenské akce, bála jsem se jít mezi nové cizí lidi. Pak jsem začala chodit na spinning. Něco jsem zhubla, ale bohužel jsem si myslela, že když takhle sportuju, můžu jíst víc. Na spinningu jsem ale poznala vás a rozhodla se, že to taky zkusím. Chtěla jsem se zbavit všech kilogramů navíc navždy.

Doma si nejdřív mysleli, že jsem se zbláznila, ale nakonec pochopili, že to myslím vážně a snažili se mi pomoci. To trvá dodnes. Byla jsem štastná, když se mi dařilo hubnout, bohužel ale ne všem lidem v mém okolí se to líbilo. Přišla jsem o nějaké "přátele", jiné jsem ale získala. Jsem ráda, že se mé okolí protříbilo, jen mne překvapilo, co vše se změní "jen" kvůli hubnutí. A co bych poradila ostatním? Nevím, zda jsem ta pravá na rady. Nejdříve je ale asi nejdůležitější být sám na 100 procent rozhodnutý pro to, co chci. Věděla jsem, že chci zhubnout a že pro to udělám vše. Vyplatilo se mi řídit se rad svého poradce, dodržovat plán a chodit sportovat. Naučila jsem se jíst pravidelně, hodně pít, jíst hodně zeleniny a ovoce a snad už i vím, co je zdravé a co ne. A bez sportu, hlavně spinningu a kola, bych už být nemohla. Zvykla jsem si chodit pravidelně cvičit. Důvod, proč si nejít zacvičit, je pro mne jen nemoc. Asi před měsícem jsem začala chodit na balantes - pilates a teď se chystám na jógu. Baví mne zkoušet nové sporty, letos v zimě se chystám naučit lyžovat. V létě jsem dokonce jela na aktivní dovolenou na kolech. Putovali jsem na kolech po Francii. Dnes již můžu říci, že jsem se sebou spokojená, rozhodně se mi zlepšilo sebevědomí, již se nové společnosti tolik neobávám. Dále chci svoji postavu zlepšovat, zhubnutá kila udržet a přidat k nim ještě nějaké.


Všimla jsem si, že na stránkách k fotkám píšete i údaje. Takže na  začátku programu jsem měla 84 a teď mám 68. 16 kg dole.

Díky a přeji všem pěkný den,

Verča


Navštivte naši stránku na Facebooku!
Navštivte náš videokanál na Youtube!

Funatic