více článkůFITMAMI® ve Funaticu v Brandýse nad Labem

Máte doma malé miminko a chcete shodit poporodní kilogramy? Rády byste cvičily, ale nemáte hlídání a samotnou doma vás cvičit nebaví? Nechcete svoje děťátko opouštět ani na chvilku? Přidejte se k ostatním maminkám a vyzkoušejte program FITMAMI®.

 

FITMAMI® je program pro maminky (tatínkové jsou také vítáni) a jejich miminka nebo malé děti (cca do 4 let). Lekce jsou určené především pro maminky, které se chtějí dostat znovu do kondice, získat štíhlou postavu a přitom nemají čas nebo možnost chodit na „klasické“ cvičení do fitness centra nebo posilovny. FITMAMI® umožňuje maminkám cvičit ve společnosti jejich dětiček a občas je „využít“ i pro zintenzivnění cvičení jako zátěž. (Spolu s tím, jak se bude zlepšovat vaše kondice, poroste i zátěž, se kterou budete cvičit.)

 

Cvičení FITMAMI je rozděleno do dvou základních typů lekcí, a to: FITMAMI® BASIC a FITMAMI® OUTDOOR.

 

FITMAMI® OUTDOOR – lekce probíhající v parku, popř. v lese s kočárky. Lekce je koncipovaná jako intervalový trénink, který střídá aerobní a silovou složku – běh s kočárky, posilování v prostoru, posilování na místě s dětmi i pomůckami. Je určená maminkám, které již mají alespoň základní zkušenost se cvičením (před nebo po porodu).

 

FITMAMI® BASIC – lekce probíhající v tělocvičně, popř. fitness centru, je určená hlavně začínajícím maminkám a těm, které dlouho necvičily.  Lekce zahrnuje úvodní zahřátí – jednoduché aerobní kroky, tanečky, poskoky, posilování s dětmi i s cvičebními pomůckami, zklidnění a protažení.

 

 

Ve FITMAMI® je pro na prvním místě především pohoda miminek a dětí. Celé cvičení je proto zpestřeno různými říkankami, básničkami a zpíváním. (Maminky si tím navíc mohou kontrolovat, zda se stále pohybují v aerobním pásmu …) V případě FITMAMI® OUTDOOR se navíc neustále pohybujeme z místa na místo, což děti zaujme již samo o sobě. Pokud mají děti hlad, nudí se nebo se jim cokoliv nelíbí, snažíme se v první řadě uspokojit potřeby dítěte a teprve potom pokračujeme ve cvičení. Není problém kdykoliv miminko nakojit, přebalit, pochovat apod.  I proto je vhodné přinést si s sebou několik hraček, které má dítě rádo, popř. svačinku pro staršího sourozence (je možné pořídit v clubu)

 

S sebou potřebujete pouze kočárek, podložku/veltší deku na ven, láhev s pitím (možno zakoupit v clubu), několik hraček, které má dítě rádo.

 

Rozvrh lekcí ve Funatic clubu:

 

Pondělí  16-17 hodin     FITMAMI® OUTDOOR – Lesopark Houštka – sraz maminek v Lázeňské ulici (u Fotbalového stadionu)

Úterý  10-11 hodin         FITMAMI® OUTDOOR – Brandýs nad Labem – sraz maminek ve Funatic clubu, po skončení lekce je pro děti otevřená herna a maminkám můžeme nabídnout výbornou kávuJ

Pátek 10 – 11 hodin       FITMAMI® BASIC – Funatic aerobic club

 

14. – 18. 5. 2012 lekce FITMAMI® zdarma!!!
 
fitmami 

  • fitmami letak
  • darkový poukaz
Navštivte naši stránku na Facebooku!
Navštivte náš videokanál na Youtube!

Funatic