více článkůDěti z Funaticu a Studia Satalice obsadily pohárová místa

Děti z Funaticu a Studia Satalice obsadily pohárová místa
O víkendu 28. – 29. 5. 2011  v pražské Sparta aréně se výběrové týmy z brandýského Funaticu CLUBU A Satalického Studia Satalice zúčastnily mezinárodního dvoudenního finále postupových choreografií  skupin „Děti fitness aneb sportem proti drogám“ v konkurenci celkem 2500 dětí ve 210choreografiích. Dohromady soutěžilo 50 dětí v celkem třech kategoriích.
 Během sobotního dopoledne si nejmenší děti v kategorii školička 3-6 let se sestavou „Pipi dlouhá punčocha vyráží do světa“ vytančily krásné 3. místo. Sestava měla nosný motiv, že Pipi se ráda učí stále novým věcem. Odpoledne se k nim přidaly starší i nejstarší děti a zvítězily v kategorii početná družstva se sestavou „Dopravní hřiště“. Zde nejmenší děti přestavovaly autíčka, střední značky a nejstarší byli krásné policajtky.  Děti zde znázorňovali dopravu na hřišti, kde vše probíhá v klidu až do hromadné dopravní nehody, kde již musí zasahovat elitní jednotky policie. Na závěr se podaří dopravu opět usměrnit a hlavní myšlenka sestavy jasně říkala, že když budeme všichni dodržovat pravidla, bude doprava vždy plynulá a bez nehod. Zde vítězství určitě napomohla i krásně střižená hudba, která dětem nejen sedla pohybově, ale s vloženým mluveným slovem byla i velmi vtipná.
 Nedělní dopoledne bylo ve znamení kategorie Originální dynamic, ve které startovaly starší děti ve věkové kategorii do 10let se sestavou „ Fotbalový zápas“. Zde jednotlivé cluby jakoby soutěžily mezi s sebou a předváděly to nejlepší z toho co umí. Po dlouhém čekání na výsledky překvapily trenérky, rodiče, ale i samy sebe, protože opět zvítězily.
 Kromě krásných diplomů a cen přivezly děti do klubu tři nádherné poháry a prestižní samolepky o účasti na mezinárodním finále.
 Úspěch na soutěži je výsledkem celoroční práce dětí a trenérek, které pilně trénovaly dvakrát týdně, účastnily se víkendových i jednodenních soustředění.
 Na podzim budeme v našich clubech opět otvírat kurzy dětského cvičení pro děti a opět budeme pořádat nábor do výběrových i nevýběrových týmů, kde se těšíme na všechny šikovné kluky a holky, které baví cvičit pro radost.

Navštivte naši stránku na Facebooku!
Navštivte náš videokanál na Youtube!

Funatic