více článkůDěti z Funatic aerobic clubu postoupily na mezinárodní finále

Děti z Funatic aerobic clubu postoupily na mezinárodní finále

6.5.2012 se děti z Funatic clubu zúčastnily Semifinále soutěže Děti fitness aneb sportem proti drogám.  Se sestavami „Byl jednou jeden život“ a „Šílený sen kovboje“  obsadily první místa a postupují tak do finálového kola, které je čeká 26. – 27. 5. 2012  v Pražské Sparta aréně  a 10.6.2012 na Zámku v Brandýse nad Labem.

Některé z dětí letos soutěžily poprvé a i přesto bylo vidět, že si soutěž náramně užily včetně jejich rodičů, kteří je velmi povzbuzovali. Z Benátek si přivezly dva poháry, postupové diplomy a krásné ceny. Moc se těší na finálové kolo, kde budou kromě pohárů bojovat o prestižní umístění v kalendáři vítězů. Tak nám držte palečky ať naše děti dopadnou co nejlépe.

Na finále budou bojovat:  Viki Čedíková, Valinka Kovaříková, Rozálka Milošovičová, Bára Vajnerová, Bára Komínová, Nela Smolová, Natálka Haburová, Natálka Lukášová, Domča Hynková, Aneta Hynková, Kristýna Čemusová, Valentýna Matějovská, Sára Žabová, Bára Žabová, Eliška Krhovjáková, David Hykl, Tadeáš Adam, Sofinka Brablecová, Eliška Lejčková, Domča Korousová, Terka Pašková, Rozálka Rozkovcová, Míša Horáčková, Emma Ježková, Adélka Cempírková, Vítek Rychtařík, Lucka Zahrádková

fotky ze soutěže zde - Fotoatelier Renáty Hruškové Hexenpo


DALŠÍ FOTOGRAFIE ZDE »

Navštivte naši stránku na Facebooku!
Navštivte náš videokanál na Youtube!

Funatic