více článkůDěti z Funatic clubu obsadily pohárová místa

V sobotu 26. 5. 2012  v pražské Sparta aréně se děti z brandýského Funaticu clubu  zúčastnily mezinárodního dvoudenního finále postupových choreografií  skupin „Děti fitness aneb sportem proti drogám“ v konkurenci celkem 2500 dětí ve 210choreografiích. Dohromady soutěžilo 33 dětí a rodičů v kategorii Početná družstva.

Během sobotního odpoledne si děti v kategorii Početná družstva se sestavou „Byl jednou jeden život“ vytančily krásné 1. místo. Sestava měla nosný motiv stejnojmenného francouzského seriálu a děti nám znázornily, co se v našem těle děje, když je zdravé a vnitřní život je v symbióze a když je nakaženo parazity. Děti představovaly červené a bílé krvinky a dále parazity. Doprovodnou  scénografii pomohli dětem dotvořit cvičící z řad rodičů, kteří v sestavě sehráli úlohu lékaře a sestřiček a kteří na soutěží prožívali znovu "své" velké trémy. Rodiče také pomohli vyrobit nádherné rekvizity jako např. nemocnice, jezdící sanitka, velká asi 1m dlouhá injekční stříkačka, teploměr a jiné. Vítězství určitě napomohla i krásně střižená hudba, která dětem nejen sedla pohybově, ale s vloženým mluveným slovem byla i velmi vtipná.

Kromě krásných diplomů a cen přivezly děti do klubu nádherný pohár a prestižní samolepku o vítězství na mezinárodním finále. Dále získaly vstupenky do Centra Babylon Liberec, kam se všichni moc těší a vyfotily se do prestižního kalendáře pro rok 2013. Trenérkám vysoutěžily certifikát za práci s dětmi v uplynulém roce.

Úspěch na soutěži je výsledkem celoroční práce dětí a trenérek, které pilně trénovaly dvakrát týdně, účastnily se víkendových i jednodenních soustředění.

Na podzim budeme v našich clubech opět otvírat kurzy dětského cvičení pro děti a opět budeme pořádat nábor do výběrových i nevýběrových týmů, kde se těšíme na všechny šikovné kluky a holky, které baví cvičit pro radost.

10.6.2012 proběhne na Zámku v Brandýse nad Labem druhá část finálového kola soutěže, kam děti postoupily s choreografiemi Šílený sen kovboje, Kovbojská pohádka a Tři malé citrónky.

Držme jim palce, ať se umístí co nejlépe :-)


DALŠÍ FOTOGRAFIE ZDE »

Navštivte naši stránku na Facebooku!
Navštivte náš videokanál na Youtube!

Funatic