více článkůCvičení Děti REHAB již pro děti od od 7 let

Děti REHAB - pro velký zájem znovu zařazujeme do našeho rozvrhu rehabilitační cvičení pro děti - tentokrát už je kurz otveřen pro děti od 7let

 

každé ÚTERÝ od 15-16hod se Zuzkou

 

Děti rehab

 

 

V dnešní době, kdy děti již od první třídy nosí čím dál těžší aktovky, tráví hodiny denně v lavici, u počítačů, televizí a tabletů nebo jinak jednostranně zatěžují své tělo, je správné držení těla u dětí čím dál tím vzácnější. Bolesti zad i kloubů již nejsou záležitostí jen starších lidí.

Během jednotlivých hodin se budou děti učit cviky, které jim pomohou zlepšit držení těla, vyrovnávat různé svalové dysbalance, správně zapojovat jednotlivé svaly do pohybů. Toto cvičení pomůže zlepšit funkčnost, stabilitu i pohyblivost jejich kloubů a páteře. Rozvíjí koordinaci, flexibilitu a rovnováhu.

Formou přiměřenou jejich věku se děti naučí základy rehabilitačního a kompenzačního cvičení s využitím prvků z jógy či pilates. Velký důraz je kladen i na rozvoj bráničního dýchání, takže je cvičení vhodné i pro astmatiky a děti, které trpí na časté nemoci horních cest dýchacích.

 

Pro koho je kurs určen?
Pro všechny holky a kluky od 7 let, kteří:
- mají problémy se zády a páteří, držením těla
- mají problém s koordinací pohybů a rovnováhou
- mají problémy se správnou chůzí a plochými nohami
- trpí astmatem nebo častými nemocemi horních cest dýchacích
- se aktivně věnují sportu a je třeba kompenzovat nerovnoměrné zatížení
- prostě chtějí znát své tělo a cviky pro jeho správný vývoj

 

 

Těším se na vás…

Zuzka


Navštivte naši stránku na Facebooku!
Navštivte náš videokanál na Youtube!

Funatic