více článkůVE FUNATICU NA MĚLNÍKU TO ŽILO

Dne 4.11. to ve Funaticu na Mělníku žilo od rána do večera.

Ráno jsme začali dopolednem nazvaným Den pro ženy. Toho dne si všechny ženy, které navštívili náš club mohli vyzkoušet jakoukoliv službu ZDARMA. Na programu byli nachystané lekce SPINNINGU, POWER JOGY, BODY BALLU, AEROBICU a novinky z Anglie LIFT EXu. Rádi bychom tímto poděkovali všem instruktorům, kteří se o Vás v sobotu přes den pěkně starali: Jirka Habura, Jindra Čanda, Jitka Nová, Milan Barac, Ivana Lukešová, Vašek Poustka, Tereza Prágerová, Filip Tomáš a kosmetička Lenka Synková.

Všechny se příjemně zapotily a aby neodcházely neupravené naše kosmetička jim ošetřila pleť. Klientky si také mohli nechat změřit procento tuku, aby věděli jak na tom vlastně jsou:-))

Celkem se Dne pro ženy zúčastnilo 120 žen a všechny odcházely spokojené se slovy, že se těší zase na nějaké příště...

No a odpoledne navazovala naprosto netradiční akce - OSLAVA NAROZENIN NA SPINNINGU. Jednalo se narozeninovou párty, kterou přichystal náš instruktor PETR DVOŘÁK a slavil kulatiny, u mužů se může prozradit - 3Otiny. Petr vyzdobil sál a pro klienty připravil nejdeno překvapení a soutěž. Oni mu to oplatili bohatým pohoštěním. Naše hodná recepční Ivanka napekla a navařila a všichni si moc pochutnávali.:-)) Jak to celé skončilo:-)) .. nechte si vyprávět:-))


Navštivte naši stránku na Facebooku!
Navštivte náš videokanál na Youtube!

Funatic