Array ( [0] => 2 [ID] => 2 [1] => 23 [ID_cla] => 23 [2] => 2008-06-16 23:07:02 [datum] => 2008-06-16 23:07:02 [3] => Dáša [vlozil] => Dáša [4] => Odpoledne v Bažině Milí pořadatelé, nebo spíš pořadatelky, ráda bych Vám poděkovala za organizaci prima odpoledne se Shrekem. Ráda se s dětmi účastním podobných akcí s připraveným programem, ne vždy ale bývají tak zdařilé, jako ta vaše. Užili jsme si jí dokonale. Relativně ne příliš složité, ale zábavné úkoly, u kterých navíc nebylo nutné čekat dlouhé fronty, jak by se dalo předpokládat při tak hojné účasti. Pěkné prostředí, kde jsem se nemusela bát o děti, když se zrovna rozutekly každý za jiným úkolem. Zábavné divadlo. /Snad jen maminky, které přišly se svými zlatíčky, by mohly se svou hlasitou konverzací trochu poodstoupit.../ Představení toho, co se dětičky v kroužcích za celý rok naučily bylo krásné. Díky obrovské krávě, která rozdávala brčka s příchutěmi do mléka, byla i reklama akceptovatelná. Zajímavé doprovodné soutěže v tanci a ve zpěvu. Navíc zdobení perníčků a drobná výtvarka. Skákací hrad. /Příště bych ale doporučila vyčlenit jednu osobu pro dohled nad touto dětmi vždy vítanou atrakcí./ Buřtíky a dokonce i příběh s opravdovými rytíři. A odměny pro každé dítě, které splnilo všechny úkoly ve Shrekově bahenní kartě /proslýchalo se, že byla očekávána poloviční účast; oceňuji, že se dostalo na všechny/. A úžasná Fiona a nádherný Shrek byli pak třešničkou na dortu. Děkujeme a těšíme se na pozvání v příštím roce. [text] => Odpoledne v Bažině Milí pořadatelé, nebo spíš pořadatelky, ráda bych Vám poděkovala za organizaci prima odpoledne se Shrekem. Ráda se s dětmi účastním podobných akcí s připraveným programem, ne vždy ale bývají tak zdařilé, jako ta vaše. Užili jsme si jí dokonale. Relativně ne příliš složité, ale zábavné úkoly, u kterých navíc nebylo nutné čekat dlouhé fronty, jak by se dalo předpokládat při tak hojné účasti. Pěkné prostředí, kde jsem se nemusela bát o děti, když se zrovna rozutekly každý za jiným úkolem. Zábavné divadlo. /Snad jen maminky, které přišly se svými zlatíčky, by mohly se svou hlasitou konverzací trochu poodstoupit.../ Představení toho, co se dětičky v kroužcích za celý rok naučily bylo krásné. Díky obrovské krávě, která rozdávala brčka s příchutěmi do mléka, byla i reklama akceptovatelná. Zajímavé doprovodné soutěže v tanci a ve zpěvu. Navíc zdobení perníčků a drobná výtvarka. Skákací hrad. /Příště bych ale doporučila vyčlenit jednu osobu pro dohled nad touto dětmi vždy vítanou atrakcí./ Buřtíky a dokonce i příběh s opravdovými rytíři. A odměny pro každé dítě, které splnilo všechny úkoly ve Shrekově bahenní kartě /proslýchalo se, že byla očekávána poloviční účast; oceňuji, že se dostalo na všechny/. A úžasná Fiona a nádherný Shrek byli pak třešničkou na dortu. Děkujeme a těšíme se na pozvání v příštím roce. [5] => ACTIVE [stav] => ACTIVE ) FUNATIC - Shrekův dětský den

více článkůShrekův dětský den

Dne 7.6. proběhl Shrekův dětský den aneb Sportem proti drogám, který uspořádal Funatic aerobic club za podpory města Brandýs nad Labem Stará Boleslav. Celé akce se celkem zúčastnilo cca 250 dětí a výtěžek byl věnován Azylovému domu v Brandýse nad Labem včetně voucherů na dětské cvičení pro děti z tohoto domu.
Celá akce také proběhla za velké podpory sponzorů a partnerů, kterým tímto i za děti moc děkujeme.

Velké díky patří také nejoblíbenější instruktorce dětského aerobiku Monice Fantové, že celá akce byla a měla velký úspěch.
Dominátor, Pizzerie Cotton club, Renault Auto Kout centrum, Sunkins, Stavokomplet, Avon, Oriflame, Lékárna Thilia, Kofola, Martin Smejkal, Ahold, Česká spořitelna, T- mobile, Caffeterria  La Badia, Míla Zahrádková – účetní, Věra Müllerová – aromastudio, Pfanner, nakladatelství Mladá Fronta, Vinotéka U zámku.
Mediální podpora- TV Bobr, Tok a Náš region.

 

Všem ještě jednou moc děkujeme a těšíme se na děti na Orientačním běhu 11.10.2008 a Mikulášské besídce 6.12.2008

 

Funatic club


  • program dětského den

DALŠÍ FOTOGRAFIE ZDE »

Navštivte naši stránku na Facebooku!
Navštivte náš videokanál na Youtube!

Funatic