více článkůPříměstský sportovní tábor v Satalicích

Příměstský sportovní tábor

Ve dnech 23. -27. 8. 2010  proběhl  ve Studiu Satalice sportovní příměstský tábor.

Tento tábor jak již sám název vypovídá, byl zaměřen zejména sportovní přípravu.Na začátku dělaly děti testy fyzické zdatnosti a na konci jsme je znovu prověřili a zjistili jsme, že došlo ke zlepšení. Samozřejmě, že v průběhu týdne jsme všeobecnou zdatnost trénovaly.

Pro děti jsme připravili novinku ve světě fitness – taneční styl ZUMBA a pro děti to byla Zumbička. Dále pro krásné držení těla a zlepšení rozsahů byly zařazeny lekce baletní průpravy. Samozřejmostí byla naše hlavní doména, kterou je cvičení dětí – dětský aerobik a příprava na nové sestavy v novém školním roce.

Kromě toho jsme dali dětem prostor také pro zábavu – hra o poklad, výlet do obory, výtvarná dílna a velmi oblíbená sauna s vířivkou, kterou jsme museli na přání dětí znovu zopakovat  - zejména pomerančový rituál ducha sauny a medový ochutnávací rituál. Každá tato činnost byla spojena se spoustou dětských písniček a říkanek.

Na závěr si děti odnesly od svých trenérek vysvědčení, malý dáreček a to nejcennější – úsměv ve své tváři a otázka na rodiče „ maminko proč už sem nepůjdeme zítra?“ hovořila za vše.

Poděkovaní patří všem hodným tetám a trenérkám za jejich pomoc a práci s dětmi. 

Za Studio Satalice a Funatic club

Jana Haburová


DALŠÍ FOTOGRAFIE ZDE »

Navštivte naši stránku na Facebooku!
Navštivte náš videokanál na Youtube!

Funatic