více článkůMikulášská nadílka 2012

Mikulášská nadílka 2012

V sobotu 1.12.2012  se konala tradiční Mikulášská nadílka spojená s podzimním semifinálovým kolem soutěže  „ONE IN GROUP“  pořádaná Funatic aerobic clubem a Sdružením Děti fitness aneb sportem proti drogám. Zábavné odpoledne se konalo v tělocvičně PedF UK.

Vánoční dílničky

Okolo půl druhé přichází první návštěvníci. Hned po příchodu si mohou děti prohlédnout adventní dílničky, které pro ně byly letos připraveny. Mohou si vytvořit adventní věnec, vánoční ozdobičky, vytvořit ozdobná srdíčka nebo nazdobit perníčky. U stanoviště firmy ORIFLAME si mohly nechat namalovat obličej. Pro ty hyperaktivní děti je tu překážková dráha.

MISS Anděl a soutěže pro děti

Celé odpoledne je připraveni program na soutěžní ploše a podiu. Vystupují děti se svými nepostupovými choreografiemi v soutěži „GROUPS“, koná se soutěž MISS Anděl, jednotlivé děti závodí v soutěži „ONE IN GROUP“ a malé skupinky pak v soutěži „O POHÁR“ . Krásným číslem bylo taktéž vystoupení dětí z kurzu Modern dance pod vedením trenérky Denisy Valešové. Na závěr jsme Mikuláše s andělem a čerty přivolali společnou písní.

Krásný Anděl roztančil v sále všechny děti a nakonec se přidal i Čert s Mikulášem. Na závěr děti dostaly od pohádkových bytostí balíčky, soutěžící děti byly ohodnoceny a byla vylosována tombola, která byla od partnerů akce.

Porota to měla velmi těžké

Děti hodnotila porota složená z velmi významných osobností jakými jsou:

Stanislav Huml – poslanec PČR a zastupitel Města Brandýs nad Labem- Stará Boleslav, Marek Huber – předseda kulturní komise Brandýs nad Labem – Stará Boleslav, Jiří Černý – zastupitel Města Cheb, Hana  a Bára Luňákovi- pořadatel semifinálového kola soutěže v Chebu, Lucie Tomášková – pořadatel semifinálového kola soutěže v Novém Boru, Hana Domkářová – zástupce z lidu.

Letošní Mikulášskou nadílku navštívili děti převážně z Brandýsa nad Labem – Staré Boleslavi a dále pak z Prahy, Lysé nad Labem, Rakovníka, Nového Boru, Chebu.

Výsledy dětí z Funatic clubu:

ONE IN GROUP

Aerobik mladší

1.místo      Ježková Emma

2.místo      Kovaříková Valerie

3.místo      Čedíková Viktorie

 

Aerobik starší

1.místo      Matějovská Valentýna

2.místo      Cempírková Adéla

3.místo      Hykl David

GROUPS

Groups – směs stylů mladší

2.místo            Letecká společnost Air Tučnák

Groups – směs stylů starší

            3.místo            Komunikace

Hromadá

            1.místo            Vyšetřování ztráty třídní knihy

 

O POHÁR

S tématem

            1.místo            Bára Žabová –Dováděcí myška

            2.místo            Bára Žabová, Sára Žabová – Gepardní kočky

Bez tématu

            1.místo            Viktorie Čedíková, Valerie Kovaříková – Lollipop

            2.místo            Viktorie Čedíková, Valerie Kovaříková - Když se načapám

            5.místo            Valentýna Matějovská, Bára Komínová – Monster High

 

Mikulášská nadílka je pro děti z Funaticu vyvrcholením celého roku, ke kterému vede série akcí: aerobic mejdany, soustředění, příměstský tábor, postupové soutěže jednotlivců i skupinových choreografií, Ples princezen na brandýském zámku aj.  Myslím, že letošní rok byl velmi povedený. Pro ty, které zaujala krásná vystoupení děvčat z Funaticu, bychom chtěli připomenout, že na v únoru 2013 otevíráme nové kurzy dětského aerobiku. 

Všem instruktorkám, realizačnímu týmu, porotě a všem pomocníkům patří velký dík a dovolte mi za celý tým popřát Vám Veselé Vánoce a hodně štěstí v novém roce 2013.

Navštivte naši stránku na Facebooku!
Navštivte náš videokanál na Youtube!

Funatic