více článkůDĚTSKÉ ODPOLEDNE VE FUNATICU ANEB ...

Dne 10.6.2007 se konalo ve Funatic aerobic clubu v areálu 8.MŠ dětské odpoledne spojené s dětským aerobic master classem.


Celé akce se zúčastnilo celkem 63 dětí spolu se svými rodiči a prarodiči.

 

Partnery Dětského dne byli – VDO SIEMENS, STAVOKOMPLET, AVON, OFFICE PRO, RESTAURACE MODRÁ HVĚZDA.

 

Od rána to vypadalo, že počasí je takové napůl a báli jsme se, že bude pršet. Nakonec se na nás štěstí usmálo a na celé dětské odpoledne svítilo nádherné sluníčko.


Začali jsme přesně ve 14 hodin živým zpěvem Veroniky Steinerové. Předtím se děti zapsali do jednotlivých věkových kategorií, ve kterých pak sbírali body – FUNAŤÁKY. Bodíky se rozdávali nejen za účast v dětském aerobic master classu, ale také za první tři místa a samozřejmě také za splnění úkolů na jednotlivých stanovištích, které byly rozmístěné po celém areálu. Stanoviště děti prověřily nejen v dovednostech pohybových, ale také ve znalostech jazykových, dovednostech uměleckých – malování atd. Jednotlivé kategorie mastre classu vedly naše skvělé instruktorky Monika Fantová, Veronika Steinerová, Iveta Hrušková a Veronika Gebellová.


 Mezi jednotlivými soutěžemi byla připravena ukázková čísla skupin aerobiku jako je BABY GIRLS paní učitelky Hatkové z 5.základní školy, vystoupení dětí z dětského aerobiku clubu Funatic s názvem PIRÁTI Z KARIBIKU a dětičky nejmenší, které ukázali co všechno se za rok v kurzu naučili.


Aby se holčičky cítily na place krásnější, byly zde pro ně připravené AVON lady, které je učesaly, namalovaly, daly jim třpytky no zkrátka, aby oslnily porotu. Avon Lady zkrášlovaly i maminky, které měly zájem se nechat nalíčit.


Aby měla porota čas sečíst body a vyhodnotit soutežící, zazpívala nám opět naživo Veronika Steinerová, která svým krásným zpěvem a její úvodní písní z Titanicu tzv. posadila všechny na trávu. Ale děti se nenechali zahanbit a přišli nám na mikrofon také zazpívat. Opět jsem je za to odměnili Funaťákem.


Po skončení celé akce děti i rodiče dostali voňavého opečeného buřtíka. Vyhlásili jsme vítěze, dětem rozdali dárky a ceny.


 

Na děti se těšíme opět v září na dalším kurzu dětského aerobiku, který rozšíříme o další lekce.


Zápis bude prbíhat 10. a 12. 9. v 16,30 hod a 17,30 hod, kde si děti rozdělíme do kategorií a náročnosti. Také otvíráme nový kurz výrazového tance, novou kategorii dětí 4-6 let a kategorii cvičení Rodičů s dětmi od 2-4let.


 

Na závěr musíme poděkovat všem partnerům akce a všem instruktorům, kteří nám pomohli zrealizovat tento den a díky nim děti měli zase o jeden zážitek více. Největší poděkování jsou smějící se dětské oči.


 

Děkujeme Tým Funatic clubu

Navštivte naši stránku na Facebooku!
Navštivte náš videokanál na Youtube!

Funatic