více článkůDEN PRÁZDNIN NAVÍC 12.9.2010

Den prázdnin navíc

V neděli 12. září 2010 proběhla v odpoledních hodinách zábavně-soutěžní akce pro děti a jejich rodiče s názvem Den prázdnin navíc.

Sportovní club Funatic připravil pro děti ve spolupráci s brandýským klubem Věcí veřejných netradiční akci na zámeckém nádvoří a v Panské zahradě zámku Brandýs nad Labem.

Slunečné nedělní odpoledne a celá plejáda soutěžních disciplín přilákala přes dva tisíce návštěvníků. Hudební úvod připravila kapela Maxim Turbulenc a již od samého začátku se do Panské zahrady nahrnuly soutěžení chtivé děti.

V rámci hlavního programu vystoupily děti z klubu Funatic se svými vystoupeními To je show, Beruška a Motýl, Růžová výhra a také Opičí vylomeniny, se kterou se na mezinárodním finále umístili na krásném 5. místě. Dále také vystoupil  Klaun Majka a skupina historických tanců Šelmberští dvořané.

V areálu celé Panské zahrady pak probíhaly připravené disciplíny – celkem 21 stanovišťs možností získat dárek za splnění disciplín. Vedle chůze na chůdách, skákání v pytli, lezení po laně, házení na terč, stavění kostek a celé řady dalších disciplín byl lákadlem rovněž táborák, kde si děti mohly po splnění pěti soutěžních disciplín opéci špekáčky. 

Pro návštěvníky jsme navíc připravili jízdu kočárem, pro děti ochutnávku jogurtů, pro dospělé stánek s burčákem, kompletní dopravní hřiště a prezentaci lékařské pomoci.

Hlavní losování cen pro děti proběhlo na hlavním pódiu na zámeckém nádvoří.

Fotky z akce v galerii  Funatic nebo zde info-brandys 

Děkujeme Městu Brandýs nad Labem-Stará Boleslav za bezplatný pronájem zámeckého návoří a Panské zahrady i příslušníkům Městské policie za vzornou spolupráci při průběhu akce.

Poděkování patří také sponzorům akce, kteří se na organizaci podíleli svými peněžitými a hmotnými příspěvky:

Conectinet

Děti fitness aneb sportem proti drogám

Barvy- laky Brandýs nad Labem

Zahradnickepráce.eu

GAS-FIX

Uzeniny BETA

ZOTT

Korálek shop Pavla

Karel Jeníček - Servis plynových kotlů

Produm.eu

AUMA servopohony

Fous Střechy


DALŠÍ FOTOGRAFIE ZDE »

Navštivte naši stránku na Facebooku!
Navštivte náš videokanál na Youtube!

Funatic