více článků3.místo na finále ČR v O2 aréně

Děti Fitness aneb sportem proti drogám

 

 

Akce "Děti Fitness aneb sportem proti drogám" se konala 2. května 2009 opět v pražské O2 Aréně. Brandýs zastupovala děvčata z kurzu dětského aerobiku Funatic club.

  

Třetí místo pro děti z Brandýsa nad Labem

Naše děti z dětského aerobiku ve Funatic clubu se na trénincích a na soustředění nazvané Aerobik mejdan naučily sestavu Rej čarodějnic, se kterou společně s dětmi ze Studia Satalice soutěžily v kategorii Početná družstva. Nakonec se na podiu sešlo 69 dětí, bravurně odcvičily svou sestavu a vyhrály krásné 3. místo.

Následovaly diplomy, spousta cen a hlavně pohár, který už mají vystaven ve Funatic clubu. Všechny byly na soutěži poprvé a o to více byly nervózní.  Proto jsme si volné chvíle krátily sledováním ostatních sestav. Většinu holčiček tato soutěž natolik nadchla, že mají chuť příští rok zkusit štěstí se svou další vlastní sestavou. 

Děvčatům blahopřejeme a přejeme jim hodně štěstí na dalších soutěžích!

Děti fitness aneb sportem proti drogám získává na oblibě

Tento tradiční wellness maraton spojený s Finálem Mistrovství ČR postupové soutěže skupinových choreografií  „Děti fitness aneb sportem proti drogám“ a jeho první část finále přijelo navštívit přes 800 nadšených dětských účastníků  z celé ČR i z těch  nejvzdálenějších koutů.

  

Fitness pro diváky

Diváci mohli vidět kategorie spíše taneční, což jsou u nás Street dance, potom přišla na řadu kategorie Originální, kde mohli shlédnout hemžení těch nejmenších dětí, některých už od 4 let. Posléze kategorie Slow, se svými orientálnímu tanci, latinskoamerickými rytmy a podobně, dále přes disko dance, rock` n roll atd. Většina diváků, kteří se akce zúčastnili i minulý rok, se shodla, že úroveň účastníků finále byla vyšší než loni. Opět zde bylo možné vidět nepřeberné množství nových nápadů, nových ztvárnění různých témat, která dobře známe.

  

Nasazení, napětí i nadšení

Neuvěřitelně všudypřítomné nasazení a nadšení z pohybu a tance bylo vidět nejen na pódiu, ale i na ploše za diváky na chodbách a venku před vchodem. Všude, kde bylo možné se připravovat na vystoupení, které se tentokráte pro všechny odehrávalo na pódiu.

"Sama za sebe a i za několik ostatních kolegyní musím říci, že jsme dětem tiše záviděli, jakou mají úžasnou příležitost. Na konci přijelo ze zákulisí několik palet s cenami.  Soutěž Děti Fitness začala původně jen s aerobikovými kategoriemi a postupně přibývaly kategorie jako Originální, Street dance, Profi, letos i mažoretky a cheerleaders. Děti Fitness se v letošním roce tak rozrostla, že bude opět nutné výrazněji zasáhnout do pravidel a vytvořit nové kategorie a některé rozdělit podle věku. Proto jsme naplánovali pravidelnou řady veřejných setkání (závěrečku) těch, kdo se letos zúčastnili soutěží skupinových choreografií a rádi by se podělili o připomínky ke změnám v pravidlech" řekla Jana Haburová z Funatic clubu v Brandýse nad Labem.

  

Zápis do podzimních kurzů Funatic clubu

Ještě nám dovolte připomenout, že Funatic club zveřejnil datum zápisů na Podzimní kurzy dětského aerobiku. Zápisy se konají 9-11.září 2009, vždy od 16-18hod, začátek kurzu je od 14.září.2009.

 

Bližší informace naleznete na stránkách zde

 

 formulář přihlášky do podzimních kurzů je ke stažení zde »


DALŠÍ FOTOGRAFIE ZDE »

Navštivte naši stránku na Facebooku!
Navštivte náš videokanál na Youtube!

Funatic